Шабла, където спокойно можем да играем табла

2018-06-13

Търсиш своето място, бягайки от тълпите с туристи, имаме няколко предложения за теб. Освен това обичате и подводния туризъм? Град Шабла е точно за Вас! Той се намира на около 25 км. от румънската граница, а в миналото на неговата територия е съществувало тракийско селище. В града се намира най- старият морски фар на Балканския полуостров, а някой казват, че дори и в Европа.

Останали от Втората световна война, множество потънали кораби и подводници стават топ дестинации за гмуркачи. Не толкова популярна дестинация, но лично ние я предпочитаме, защото ни е омръзнало от пренаселените градчета. Ако случайно Ви стане скучно, винаги можете да си направите разходка в околностите. На около 5км. се намира и Шабленското езеро.

Там се срещат 23 вида риби, като 7 от тях са включени в Червената книга на България. Нови и диви места, защо не? Не далеч се намира и езерото Езерец, което също можете да посетите. Обичате екотуризма – попаднали сте на точното място. Изобилие от ваканционни къщи, които ще Ви накарат да забравите за големия град. Представяме Ви "Шабла Лукс" - едно много уютно, чисто и приятно местенце. Ще намерите Wi-Fi и прекрасна градина - какво повече ни трябва? В бунгалата има всичко, което е нужно- телевизор, кухненски бокс, собствена баня и халати.

Един от многото плюсове е, че домашните любимци се допускат безплатно, а също така има и голяма обща градина за всички. Наистина, плажът е малко далеч – но прекрасната и спокойна атмосфера, в която забравяте за всичко, си заслужава. На Вашето внимание представяме и "Шабла Блу Хаус", която се намира на 850 метра от центъра на града. Тук ще намерите басейн, тераса и градина с барбекю. Също така имате и възможност да използвате частния паркинг. Стаите са оборудвани с всичко, което Ви трябва, а също са и климатизирани, което е огромно предимство през лятото! Това са само някой от вариантите, които Ви представяме, за бягство от шумния град.

Comments


    Абонирай се за обявите по E-mail.

    Ще ти пращаме най-добрите предложения директно в пощата, за да не ги пропускаш! Отстъпки от 50% до 90% за: почивки

    Абонирай се
    Харесвате ли VsichkiPochivki.bg?