Банско

Банско

Защо да отидем?

Банско е сред най-привлекателните места за почивка през зимата, успешно съчетава романтиката на зимната планина, отличните условия за зимни спортове, уюта на хотелите, вилите и хижите, атрактивните забавления

Интересно:

Банско е един от най-бързо развиващите се български зимни курорти. Той се слави като най-модерния ски център в Източна Европа и мери ръст с редица зимни курорти от световна величина.

Къде се намира?

Банско

Кога да отидем?

През зимата - курортът предлага и истински предизвикателства за любителите на екстремните зимни спортове.

Банско        Той се слави като най-модерния ски център в Източна Европа и мери ръст с редица зимни курорти от световна величина.

         Разположен в южната част на Разложката котловина (скътана между Пирин, Рила и Родопите) и североизточното подножие на Пирин, той е известен  като едно от най-снежните места в България. Банско е сред световните градове курорти, осигуряващи възможност на скиорите да се придвижват със ски от високите части на планината до  града.

         Курортът предлага и истински предизвикателства за любителите на екстремните  спортове. Като например спускане по приказно-фантастичният улей на халф-пайп съоръжението на Банско или по шеметните зони на фън-парковете, изпробвайки координацията си.

 Банско        Уникално е съчетанието на прирозни дадености, отлични условия за зимна почивка и спорт, богато културно-историческо наследство, предприемчивост и гостоприемство на местните хора. И съвсем заслужено Банско е определян като перлата на българския туризъм.

         Банско е сред най-привлекателните места за почивка през зимата, успешно съчетава романтиката на зимната планина, отличните условия за зимни спортове, уюта на хотелите, вилите и хижите, атрактивните забавления. 

Comments


    Абонирай се за обявите по E-mail.

    Ще ти пращаме най-добрите предложения директно в пощата, за да не ги пропускаш! Отстъпки от 50% до 90% за: почивки

    Абонирай се
    Харесвате ли VsichkiPochivki.bg?