Онлайн курс по мобилен маркетинг с 6-месечен достъп и бонус - мобилен онлайн магазин

Цена: 100.00лв
19.90лв
стойност отстъпка спестяваш
100.00лв 80% 80.10лв
ДО КРАЯ НА ОФЕРТАТА ОСТАВАТ:
199 19:44:42
Предоставено от

Grabo.BG
Условия на промоционалната оферта:
Валидност на Грабо ваучера: от 29 Октомври 2018 (Понеделник) до 29 Ноември 2018 (Четвъртък).След издаване на ваучера, е необходимо да изпратите на E-mail: info.urocite@gmail.com следната информация: - Наименование на курса - Мобилен маркетинг; - Номер и секретен код на ваучера; - Избраното от вас потребителско име; - E-mail, на който да бъде осъществена регистрацията в Urocite.bg; - Телефон за връзка.В срок до 1 работeн дeн ще бъдете регистрирани в обучителната система на Urocite.bg и ще получите на посочения от вас E-mail с подробни инструкции за вход и използване на системата. Възможно е посоченото от вас потребителско име да бъде променено за нуждите на системата.Получавате 6-месечен достъп до обучителната система и до цялото съдържание на конкретния курс, включително работни файлове от онагледените действия в уроците. След изтичането на този срок достъпът се преустановява.В отделен урок от курса ще намерите линк, от който да изтеглите файловете на онлайн магазина.Urocite.bg не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време през времето на курса. Допълнителни часове с преподавател се извършват след допълнително уговаряне - по 18 лв на час.При желание за получаване на сертификат за преминат дистанционен курс, Urocite.bg си запазва правото да изиска проверка на усвоените знания чрез провеждане на онлайн изпит, като сертификатът се заплаща отделно - 25лв.За повече информация на: Е-mail: info.urocite@gmail.com, както и на онлайн формата за запитвания в Grabo.
Описание на промоционалната оферта:
Ако желаете да придобиете нови умения в маркетинговата сфера, да разкриете интересни възможности за професионална реализация или просто имате бизнес, който желаете да популяризирате по най-добрия начин - предложението на Urocite.bg е точно за вас!

Онлайн курс по мобилен маркетинг с 6-месечен достъп до платформата - за 19.90лв, вместо за 100лв.


Получавате и бонус - инсталационни файлове на онлайн магазин, които може да изтеглите и да инсталирате където и колкото пъти желаете!

Повече за курса:
Нощувка със закуска и вечеря + ползване на басейн и джакузи с МИНЕРАЛНА ВОДА,  сауна и парна баня от хотел "Маги" , Велинград

Нощувка със закуска и вечеря + ползване на басейн и джакузи с МИНЕРАЛНА ВОДА, сауна и парна баня от хотел "Маги" , Велинград

-0%
33,00лв.
33,00лв.

Comments

    Абонирай се за обявите по E-mail.

    Ще ти пращаме най-добрите предложения директно в пощата, за да не ги пропускаш! Отстъпки от 50% до 90% за: почивки

    Абонирай се
    Харесвате ли VsichkiPochivki.bg?